Schilder- en decoratiewerken Steve Devlieghe


Jan Frans Willemsstraat 7 8000 Brugge
0477/96.34.89 Klik om te bellen

Over Schilder- en decoratiewerken Steve Devlieghe

Schilder-en decoratietechnieken Steve Devlieghe - - Moet uw woning of kantoor geschilderd worden, maar hebt u gebrek aan tijd? Houdt u van een perfecte afwerking zonder verfspatten? Kies dan voor Steve Devlieghe, uw vakman voor al uw schilder- en decoratiewerken. Bij hem kunt u rekenen op een vakkundige aanpak, zodat u zich zorgeloos kunt concentreren op uw persoonlijke activiteiten. Steve plaatst met zijn team ook vakkundig uw Quickstep laminaat, parket of vinyl.

Al uw wensen en ideeën worden besproken en indien u dit wilt, krijgt u ook professioneel advies over de te gebruiken producten. Daarnaast worden de werken ook steeds binnen de afgesproken tijd gerealiseerd. En ook voor de decoratie van uw ruimte, de renovatie of het schilderklaar maken van uw muren kunt u bij Steve terecht, want ook het uitplamuren van gyproc wanden en plafonds behoort tot de mogelijkheden.

Voor een perfecte afwerking van uw binnen- en buitenschilderwerken moet u bij Steve Devlieghe zijn! Bekijk enkele realisaties op de website en overtuig uzelf van zijn vakmanschap. Hebt u vragen of wenst u een gratis vrijblijvende offerte aan te vragen? Neem dan zeker contact op via de website www.stevedevlieghe.be . U wordt dan zeker verder geholpen.

Schilder- en decoratiewerken Steve Devlieghe in het kort

Diensten

Behangen
Laminaat plaatsen
Quick-Step parket plaatsen
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten

Doelgroep

Particulieren

Onze locatie

Logo Schilder- en decoratiewerken Steve Devlieghe

Schilder- en decoratiewerken Steve Devlieghe

Schilder- en decoratiewerken Steve Devlieghe


Jan Frans Willemsstraat 7 8000 Brugge
0477/96.34.89 Klik om te bellen