Schilder en decoratiewerken Mahieu bvba


Komenstraat 127 8940 Wervik
0468 32 73 92 Klik om te bellen

Over Schilder en decoratiewerken Mahieu bvba

Waarom is Schilder en decoratiewerken Mahieu bvba de beste keuze voor jou?

Je wilt graag je woning opfrissen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want je zit met vragen en dat is normaal. Met welk bedrijfje ga ik in zee? Wie helpt mij bij het kiezen van materiaal en kleuren? Zullen er geen onaangename verrassingen opduiken? Geen zorgen! Stress is absoluut niet nodig als je samenwerkt met Schilder- en decoratiewerken Mahieu uit Wervik. ‘Of het nu gaat om een kleine opfrissing of een grotere renovatie, we doen het met evenveel enthousiasme. Ons doel is jouw tevredenheid. We kiezen samen de beste oplossing voor de schilderwerken binnen of buiten, voor het behangwerk, de vloer- en raamdecoratie. We zorgen er ook voor dat de werken jou en je gezin minimaal storen. P.S. Je wilt graag ook zelf de handen uit de mouwen steken en wat voorbereidend werk doen? Goed idee! Bespreek het dan wel op voorhand met ons zodat we ons werk op mekaar kunnen afstemmen.

Meer over Schilder en decoratiewerken Mahieu bvba:

Een gepassioneerd team van ervaren schilders met oog voor detail zorgt er voor dat uw interieur straalt als nooit tevoren. U bent uniek en wij zorgen dat uw interieur dit oké is. Wij helpen u de juiste keuzes maken van zowel kleuren als structuren tot verfsysteem en zelfs bijpassende gordijnen op maat. Vertel ons uw dromen en wij zorgen dat je ze kan zien en aanraken. Wij volgen de laatste nieuwe trends op de voet en zijn specialisten in het plaatsen van unieke decoratieve technieken.

Wat kan Schilder en decoratiewerken Mahieu bvba je bieden?

Wij ontwerpen decoratieve technieken op maat van de klant en zorgen zo telkens weer voor een uniek interieur met hoge afwerkingsgraad.

Wie gingen je voor?

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven in binnen als buitenland. Tijdens de werken streven wij ernaar om de klant zo weinig mogelijk te hinderen in zijn dagelijkse routines en zorgen steeds dat hij zelfs van de vloer kan eten mocht hij dit willen.

Foto's

Schilder en decoratiewerken Mahieu bvba in het kort

Diensten

Behangen
Decoratieve Technieken
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten
Vloerbekleding

Doelgroep

Bedrijven

Artikelen

Vliesbahang zelf plaatsen: stappenplan

1.Gebruik een grondlaag op poreuze ondergronden zoals pleister of gipsplaten. Hierdoor is er minder inzuiging van de lijm in het pleisterwerk en nadien minder kans op blaasvorming in je vliesbehang....

Onze locatie

Logo Schilder en decoratiewerken Mahieu bvba

Schilder en decoratiewerken Mahieu bvba

Schilder en decoratiewerken Mahieu bvba


Komenstraat 127 8940 Wervik
0468 32 73 92 Klik om te bellen