domopaint schilderwerken


Palingstraat 18 8000 Brugge
0473 54 53 04 Klik om te bellen

Over domopaint schilderwerken

Waarom is domopaint schildersbedrijf de beste keuze voor jou?

Zoekt u een schilder / behanger in omgeving Brugge voor de afwerking van uw woning? Contacteer domopaint via info@domopaint.be of www.domopaint.be voor een vrijblijvende offerte!

U kunt bij ons terecht voor schilderwerken, decoratieve technieken (claystuc, aqua sensa, mortex, kalei,..) alsook voor behangwerk. Hierbij bieden wij ook gratis kleuradvies aan.

Aarzel niet om ons te contacteren! We bespreken al uw vragen en helpen u verder met een gepersonaliseerd plan.

Wat kan domopaint voor u betekenen?

U kunt bij domopaint terecht voor onderstaande diensten:

Schilderwerk binnen en buiten: dit wordt met uiterste precisie uitgevoerd waarbij producten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Verven op waterbasis zorgen voor aanzienlijk minder (geur)hinder tijdens de werken en zijn milieuvriendelijker.

Decoratieve technieken: sommige muren vragen soms om net iets meer dan ze te laten schilderen. Een decoratieve techniek kan hierbij een optie zijn aangezien deze voor meer diepte zorgt. Er bestaan verschillende technieken met elk hun eigen textuur en schakeringen. Het aanbrengen met een blokkwast of stucmes volgens de hand van de decorateur zorgt steeds voor een uniek resultaat! Mogelijke decoratieve technieken zijn o.a. Calco, Claystuc, Aqua Sensa, Mortex, Beau, Puntofino, Limestone, Stone Art, Basebeton, Crustal,..

Behangen: vliesbehang zorgt door zijn structuur voor een warm effect. Deze wordt geschilderd in een kleur naar wens en is tegelijk zeer duurzaam. Kies je voor een subtiele inkleding of ga je eerder voor een luxueus effect? Voor een grondige remake is behang met motief een uitstekende keuze. Ook een accentmuur kan door het juiste behang de eyecatcher in een ruimte worden!

Kleuradvies: Wil je een kamer in een nieuw kleur steken dan raden we je aan om je door ons te laten begeleiden. Zo wordt er vaak te weinig aandacht besteed aan de rest van het interieur. Deze heeft nochtans een specifiek kleur dat mee in het geheel opgaat. Ton-sur-ton of een complementair contrast? Wij helpen u met de juiste keuze!

Foto's

Schilderen accentmuur slaapkamer

domopaint schilderwerken in het kort

Diensten

Behangen
Decoratieve Technieken
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten
Vloerbekleding

Doelgroep

Particulieren

Onze locatie

domopaint schilderwerken


Palingstraat 18 8000 Brugge
0473 54 53 04 Klik om te bellen