Domopaint schildersbedrijf


Julius en Maurits Sabbestraat 29 8000 Brugge
0473545304 Klik om te bellen

Over Domopaint schildersbedrijf

Waarom is Domopaint schildersbedrijf de beste keuze voor jou?

Zoekt u een schilder / behanger in omgeving Brugge voor de afwerking van uw woning? Contacteer Domopaint via info@domopaint.be of www.domopaint.be voor een vrijblijvende offerte!

U kunt bij ons terecht voor schilderwerken, behangwerken en overige decoratiewerken zoals afwerking gyproc, raamdecoratie en vloerbekleding. Uiteraard staan wij u ook bij met het nodig kleuradvies.

Aarzel niet om ons te contacteren! We bespreken al uw vragen en helpen u verder met een gepersonaliseerd plan.

Wat kan Domopaint voor u betekenen?

U kunt bij Domopaint terecht voor onderstaande diensten:

Schilderen: Schilderwerk wordt met uiterste precisie uitgevoerd waarbij producten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Verven op waterbasis zorgen voor aanzienlijk minder (geur)hinder tijdens de werken en zijn milieuvriendelijker. Op bepaalde plaatsen raden we afwasbare verf aan: vlekken verwijderen vormt zo geen enkel probleem!

Behangen: Vliesbehang zorgt door zijn structuur voor een warm effect. Deze wordt geschilderd in een kleur naar wens en is tegelijk zeer duurzaam. Kies je voor een subtiele inkleding of ga je eerder voor een luxueus effect? Voor een grondige remake is behang met motief een uitstekende keuze. Ook een accentmuur kan door het juiste behang de eyecatcher in een ruimte worden!

Kleuradvies: Wil je een kamer in een nieuw kleur steken dan raden we je aan om je door ons te laten begeleiden. Zo wordt er vaak te weinig aandacht besteed aan de rest van het interieur. Deze heeft nochtans een specifiek kleur dat mee in het geheel opgaat. Ton-sur-ton of een complementair contrast? Wij helpen u met de juiste keuze

Overige werken: Ook volgende werken kunnen door ons worden uitgevoerd: - gyprocwerken: plaatsen van een vals plafond of voorzet- wand met gipsplaten. - vloerbekleding: laminaat of waterproof klikvinyl met een geringe dikte van 5mm - raamdecoratie: we assisteren u bij de verschillende mogelijkheden

Op welke service kunt u rekenen?

Via een persoonlijke aanpak zoeken we samen naar de ideale afwerking van uw woning. U kunt hierbij steeds rekenen op een snelle en correcte service!

Foto's

Schilderen accentmuur slaapkamer

Domopaint schildersbedrijf in het kort

Diensten

Behangen
Decoratieve Technieken
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten
Vloerbekleding

Doelgroep

Particulieren

Onze locatie

Logo Domopaint schildersbedrijf

Domopaint schildersbedrijf

Domopaint schildersbedrijf


Julius en Maurits Sabbestraat 29 8000 Brugge
0473545304 Klik om te bellen